Εκεί όπου υπήρχαν. υπάρχουν και θα υπάρχουν Έλληνες..!

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

"Διαγράψτε τον δολοφόνο..." - Ανοικτή επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά

Προς τον κύριον Αντώνιον Σαμαρά

Παρακολουθήσαμε την ομιλία σας κατά το Συνέδριο και ειλικρινά χαρήκαμε ακούγοντάς σας να λέτε ότι θα απομακρύνετε από την Παράταξη όλους αυτούς που την πλήγωσαν.
θα αυξήσετε τις μετοχές σας κατά 100% εάν κάνετε μια τέτοια χειρονομία. Αυτό περιμένουμε όλοι εμείς που μια ολόκληρη ζωή ήμασταν πιστοί σ' αυτή την μεγάλη παράταξη που λεγόταν Κεντροδεξιά.
Περιμένουμε να διαγράψετε αυτούς που την πλήγωσαν, την τραυμάτισαν, και την οδήγησαν εκεί που είναι σήμερα.
1ον) Θα διαγράψετε τον κ. Στεφανόπουλο ο οποίος έφυγε, έκανε κόμμα, απέτυχε, δεν βγήκε ούτε βουλευτής και στο τέλος αυτή η Ιστορική Παράταξη τον έκανε Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
2ον) Θα διαγράψετε τον... κ. Αβραμόπουλο, που κι εκείνος έφυγε, έκανε δικό του κόμμα, δεν εξελέγη ούτε βουλευτής, η Παράταξη τον έκανε δήμαρχο Αθηναίων, τον ξαναδέχτηκε στις τάξεις της, τον έκανε υπουργό Υγείας, απέτυχε, επί των ημερών του όλα τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας είναι καταχρεωμένα, χωρίς τα απαιτούμενα εφόδια, χωρίς προσωπικό νοσηλευτικό.
Φαντάζομαι να ξέρετε ότι όσο βαθιές και αν είναι οι πληγές σιγά-σιγά με την παρέλευση του χρόνου κλείνουν. Όμως όταν δολοφονήσει κάποιος κάποιον άλλον δεν συγχωρείται. Η δολοφονία του 1993, δεν ξεχνιέται τόσο εύκολα. Ο λαός θυμάται και ξέρει γιατί έφθασε στη σημερινή κατάσταση αυτή η μεγάλη και ιστορική Παράταξη.
Δεν διαγράψατε την κ. Μπακογιάννη, αλλά το 40% των οπαδών, που ψήφισαν στις 29 Νοεμβρίου και σας άκουσαν να υπερηφανεύεστε ότι προσήλθαν και περίμεναν καρτερικά μέχρι να έρθει η σειρά τους να ψηφίσουν.
Διαγράψατε ένα ποσοστό περίπου 90% των ψηφοφόρων της Κρήτης.
Θα σας παρακαλέσω να συμβουλευτείτε τα πρακτικά των εκλογών στις 29 Νοεμβρίου αν δεν τα ξέρετε αυτά, αν δεν σας έχουν ενημερώσει.
Δεν ξέρω εάν αγαπάτε την παράταξη, αλλά αν πράγματι θέλετε να επανέλθει στις παλιές της δόξες εάν θέλετε να ξαναγίνει μεγάλη όπως ήταν, διαγράψτε τον δολοφόνο του 1993.

Γεώργιος Α. Παρασύρης

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010 στην τοπική εφημερίδα του Ηρακλείου «ΠΑΤΡΙΣ»
http://defrejus.blogspot.com/2010/06/blog-post_2034.html

Related Posts with Thumbnails Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP